MODTAR

«
»

PAST

Flora Domestica

08.31.08 | Comment?


FLORA DOMESTICA

– a scientific registration of house plants

En installation af Klondike

NB: Medbring din stueplante til ferniseringen!!!!!!!

En plantepresse, botaniske silhuetter og optegninger i rummet. Inspireret af samlingen Flora Danicas registreringer af den vilde danske natur samt naturvidenskabens måleinstrumenter, vil dele af planternes åbenlyse fysikalitet én for én blive registrere og dokumenteret i interaktion med rummet. Frem for at se ud på verden inviteres de besøgende i denne sammenhæng til at medbringe en plante fra hjemmet, der vil blive genstand for undersøgelse. Dermed flyttes planten fra den domestiske sfære og ind i en ny laboratoriel og æstetisk sammenhæng. Rummet ændrer sig og planten vil igennem manuelle registreringer og ved hjælp af de enkelte maskiner bliver undersøgt, og katalogiseret. På den måde udbygges rummet/værket løbende imens planternes fysikalitet udforskes.

Udstillingen bygger videre på Klondikes eksperimenter med flora og fauna fra Prags Have på Amager, samt koblingen mellem planter og menneskers erindringer og fortællinger i den tidligere udstilling Klondikes botanical collection of stories.

Udstillingen er støttet af Eu – Aktive Unge programmet.

kommentar

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


«
»