MODTAR

«
»

PAST

VÆG – TEGNING

11.01.11 | Comment?

– en udstilling af Karen Gamborg Knudsen og Anne Friis

FERNISERING: 14. oktober kl. 17‐20

VÆG – TEGNING er en del af udstillingsrækken Dualiteter, hvor arkitekter, designere og billedkunstnere inviteres til rumlig ‘duel’ med Modtarhuset som kontekst – støttet af Statens Kunstfonds Arkitekturudvalg

Udstillingen ’væg ‐ tegning’ er et samarbejde omkring arkitektur‐tegning. Til udstillingen er bygget en gulv‐væg‐konstruktion, der kan ses som et forslag i modtar‐rummet og udstillingssituationenen. Derudover vises en række tegninger hvori der spørges åbent til det tegnetekniske og rumlige konsekvenser heraf. Det har været intentionen at etablere en specifik rumlighed for tegningseksperimenter omkring udvekslinger mellem tegning og rum / flade og forestilling.

Karen Gamborg Knudsen er arkitekt. Uddannet fra Kunstakademiets Arkitekskole 2005. Karen Gamborg Knudsen bor og arbejde i København og er derudover den ene halvdel af Gamborg & Magnussen som har base i København og Zürich. www.gamborgogmagnussen.com Anne Friis er arkitekt. Uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole 2007. Bor og arbejder i Kbh. www.annefriis.dk

kommentar

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


«
»