MODTAR

«
»

PAST

20 STOLE I TRÆ

05.13.07 | Comment?

Udstillingen ”20 Stole i Træ” er resultatet af Skive Fagforenings workshop på Krabbesholm Højskoles designlinje i foråret 2011. Udstillingsperiode: fra den 29.4 – 1.5  2011

Enzo Mari og Ken Isaac har med deres udgivelser ”Autoprogettazione” og ”How to build your own Living Structures” været inspiration til konceptet for workshoppen. De gjorde i 1970’erne op med den kapitalistiske ”køb og smid væk” kultur med udstillinger og bøger om, hvordan man let kunne bygge sine egne møbler. Workshoppen er en moderne fortolkning anno 2011.

Formålet med workshoppen og udstillingen er, at lave en kvantitativ undersøgelse af de potentialer og muligheder der er i at bruge billigt præfabrikeret træ-materiale, tilgængeligt i ethvert byggemarked. Udstillingen er således et billede af mulighederne og viser den samlede produktion af workshoppen. Man skal kunne lade sig inspirere af de forskellige møbler og let kunne gennemskue deres konstruktion og kopiere enkelte dele fra møblerne til nye møbler.

kommentar

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


«
»