MODTAR

«
»

PAST

sea/land II

11.16.07 | Comment?

MODTAR projects har i september udgivet en bog der opsummerer udstillingsstedets første 3 år. Bogen koster 200 kr og kan købes til ferniseringer og i vores åbningstider – og ellers ved henvendelse til modtar@modtarprojects.com

sea/land II

negotiations in space

Frauke Materlik (DE) kombinerer konstruktioner og fotografi. Hun skaber fortællinger om tilgængelighed og barrierer, fornemmelsen af afgrænsninger og åbne steder, perspektiver og afstande: forhandlinger i rummet.

Frauke Materlik er både kunstner (med afgang fra Central Saint Martins) og landskabsarkitekt (MA, University of Greenwich). Hun har for tiden en større separatudstilling ved aspex i England og skal snart deltage ved en international gruppeudstilling i Liechtenstein.


www.fraukematerlik.eu

kommentar

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


«
»