MODTAR

«
»

events, PAST

MODTAR PROJECTS 2007- 2010 PUBLIKATION

09.27.10 | Comment?

MODTAR PROJECTS 2007- 2010
Publikationens formål er at belyse aktuelle motiver og strømninger på den alternative arkitekturscene på baggrund af dokumentation fra de seneste 3 års udstillinger i MODTAR projects. Det er håbet at en katalogisering af udstillingsaktiviteten i MODTAR, sammenstillet med de fire tekstbidrag kan opstille nye læsninger af materialet og medvirke til en fortsat udvikling af huset som generator for strittende, nuanceskabende praksis i feltet mellem arkitektur og kunst.

UDSTILLERE / EXHIBITORS:

Amanda Betz / Elizabeth McTernan (US) / Hans H Bærholm / Maya Peitersen Overgaard / Christian Finne / Emil Lykkegaard / Emil Westman Hertz / Frederik Petersen / Karen Gamborg / Martin Erik Andersen / Petter Brandbjerg / Rene Schmidt / Anne Friis / Guro Sollid / Peter Møller Rasmussen / Christel Bibi Blangsted / Thomas Feveile / Rasmus Rosengaard / Marie-Louise Vittrup / Andreas Emenius (SE) / Patrik Petterson (SE) / Karin Bech / Jens Kamp / Gudrun Krabbe / Jeppe Langer / Peter Møller Rasmussen / Thomas Feveile / Maria Mengel / Ida Flarup / Trine Mee Sook Gleerup / Mads Emil Hilmer / Eske Rex / Christine Clemmesen / Karen Gamborg / Kasper Magnussen / Thorbjørn Andersen (UK) / Katherine Eastman (UK) / Jim Hobbs (UK)/ Adam Thomas (UK)/ Michael Jones (UK) / Andrew Palmer (UK) / Juliana Leite (UK) / Kasper Magnussen / Anne Haanning / Maya Lahmy / Gudrun Krabbe / Frederik Petersen / Sofie Clemmensen / Simon Grimm / Loretta Suby / Helen Hei-Sook / Søren Ankerfeldt / Sebastian La Cour / Ben Clement (UK)

TEKSTER / TEXTS:

FILENTROPI / PHILENTROPY

Af / by Lea Fløe

GENBESØG SOM METODE / REVISITING AS A METHOD

Af / by Robert Gassner

Unfortunatly a mistake has been made in the MODTAR book: In the english version of Robert Gassners text ‘Revisiting as a Method’ the last paragraph is missing. We have made the correction as a sticker to ad to the last page in the text. The correction can be obtained at the private views, in MODTAR’s opening hours or by contacting us at: modtar@modtarprojects.com

EKSTREM HUSHOLDNING 1 / EXTREME HOUSEHOLD 1

Af / by Niels Grønbæk

INDEKSIKALITETER / INDEXICALITIES

Af / by Hannah Heilmann


kommentar

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


«
»