MODTAR

«
»

PAST

sindsvæggen

03.02.07 | Comment?

– en installation af arkitekt Maya Peitersen Overgaard

FERNISERING: FREDAG DEN 26. marts KL. 17- 21 Udstillingen er åben fra d. 26.3 – 11.4

Sindsvæggen er en materialisering af et sind. Et ikke-fysisk rum, der skal udgøre en bygningsdel. I stedet for sin egenskab af hemmelighedsfuld tillukkethed, bliver sindet trukket ind i en fysisk dagligdags sammenhæng. Frit tilgængeligt for alle i sin skrøbelighed. Sindsvæggen opdeler rummet på langs og udgør hermed en almindelig vægs funktion – opbygget som et rumligt maleri.

Maya Peitersen Overgaard er uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole i 2004. Udover at have modtaget flere legater, har Maya flere udstillinger bag sig, bl.a. på Biennalen i Firenze, Projektrum 036, Gallerie Rasmus, Nordens Hus i Reykjavik, Link up Showcase, samt på flere censurerede udstillinger


kommentar

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


«
»